Jordi Romeu

MÀRQUETING
digital

Internet no és el futur, és el present. Els teus clients i els clients potencials utilitzen internet cada dia. T’hi estan trobant?

MÀRQUETING 360º

Lloc web, posicionament, publicitat, xarxes socials, màrqueting de continguts, e-mail màrqueting…

 

Estar present a les xarxes socials o disposar d’un lloc web no garanteix resultats. Una estratègia digital ben definida i adaptada al teu públic sí.

 

Hi ha moltes maneres de ser present a internet. Però n’hi ha de més adequades que altres per a cada tipus de negoci. 

Tens un projecte?

Envia’m un missatge o truca’m al 658 65 00 35.

serveis de màrqueting online

Aplicant les eines correctes, aconseguirem arribar al teu públic objectiu per portar trànsit de qualitat al teu web que converteixi.

Pla de
màrqueting digital

La guia per ser present a internet. Estudio el teu negoci, producte, serveis i objectius, i també els teus clients i àmbit d’acció per definir quines són les millors eines i com s’han d’utilitzar per aconseguir els millors resultats.

Publicitat
online

Serveis de publicitat online a internet. Publicitat en buscadors (SEM), xarxes socials i portals especialitzats. Depenent de la tipologia de negoci, hi ha solucions que poden aportar molta visibilitat i bons resultats a un baix cost.

E-mail
màrqueting

Potencia la teva base de dades de clients i prospectes. Amb una bona estratègia augmentaràs les teves vendes. Estratègia de continguts, calendari d’enviaments, redacció i maquetació de newsletters.

Xarxes
Socials

Gestió de xarxes socials per arribar al teu públicDefinició de l’estratègia, calendari editorial de continguts mensual, elaboració i redacció de les publicacions, gestió de les interaccions.