Jordi Romeu

disseny
web

Junts treballarem la millor estratègia per al lloc web del teu negoci. Webs claus en mà treballades íntegrament: estratègia de comunicació, disseny gràfic, redacció de continguts, posicionament i lead generation.

ENTENDRE
EL TEU NEGOCI

Quin servei o producte vens? Quin és el teu públic? Com et compra habitualment? Per quins canals es comunica amb tu?


Abans de programar ni una línia de codi, cal entendre el teu negoci per saber com ha de ser el teu lloc web i quin paper ha de tenir en la teva estratègia de comunicació online.


Depenent de com és el teu negoci, el web pot ser una eina de generació de contactes amb possibles nous clients, de venda online, de generació de visibilitat o, simplement, per comunicar una bona imatge als qui hi accedeixen.

Tens un projecte?

Envia’m un missatge o truca’m al 658 65 00 35.

disseny web personalitzat

Treballo els llocs web des d’un punt de vista global. Aconsegueix un lloc web 100% personalitzat, a la mida del teu negoci.

DISSENY
WEB

Disseny web en WordPress, atractiu i modern, seguint les tendències actuals i totalment responsive, adaptant-se a tauletes i dispositius mòbils. I el més important de tot, transmetent qui ets i què fas.

REDACCIÓ DE CONTINGUTS

Redacto tots els textos del teu web.  

Els textos són imprescindibles en qualsevol lloc web. Generen interès, posen en valor el que fas, atrauen l’atenció de l’usuari i t’ajuden a aconseguir els teus objectius. 

LEAD
GENERATION

Generació de leads (contactes de clients interessats). Aplico estratègies per fer que els usuaris del teu web et contactin per convertir-se en possibles clients del teu negoci. 

OPTIMITZACIÓ
SEO

El posicionament en buscadors és imprescindible. Per això treballo una optimització bàsica SEO de tots els llocs web per tal que tècnicament i a nivell de contingut estiguin preparats per posicionar correctament per aquelles paraules clau relacionades amb el teu negoci.

100%
EDITABLES

Webs amb accés a l’administració dels continguts. Tindràs accés al backend del lloc web, l’espai des d’on s’administren els continguts. Podràs modificar qualsevol contingut, publicar notícies o penjar nous productes.